Textielwinkel

Wilt u uw textielwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw textielwinkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw textielwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw textielwinkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw textielwinkel

Heeft u een textielwinkel, bijvoorbeeld voor de verkoop van huishoudtextiel, (onderkleding), beddengoed of nachtkleding? Dan wilt u natuurlijk dat uw zaak goed verzekerd is. 

Maar in de praktijk kan het lastig zijn om bij een reguliere verzekeraar een verzekering af te sluiten voor een textielwinkel. Bijvoorbeeld vanwege de ligging op een 's nachts verlaten locatie. Ook de aanwezigheid van brandbaar textiel kan een risicoverhogende factor zijn.

Het kan zijn dat u van uw verzekeraar ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u zelf voor de financiële gevolgen op als u schade heeft. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw textielwinkel kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw textielwinkel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen