Telecomwinkel

Wilt u uw telecomwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw telecomwinkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw telecomwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw telecomwinkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw telecomwinkel

Uw telecomwinkel heeft alles wat met telefonie te maken heeft: abonnementen, toestellen, gadgets en accessoires. Natuurlijk is het belangrijk dat uw vaak goed verzekerd is.

Maar in de praktijk kan het lastig zijn om voor uw telecomwinkel een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraars. Telecomwinkels zijn relatief kwetsbaar voor vandalisme en inbraak. Ook de ligging of constructie van uw winkelpand kan een verhoogd risico met zich meebrengen. Misschien moet u dure en ingrijpende preventieve maatregelen nemen, of kunt u helemaal geen verzekering afsluiten.  

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw telecomwinkel kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw telecomwinkel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen