Tapijt- en/of woningtextielwinkel

Wilt u uw tapijt- en/of woningtextielwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw tapijt- en/of woningtextielwinkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw tapijt- en/of woningtextielwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw tapijt- en/of woningtextielwinkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw tapijt- of woningtextielwinkel

Uw tapijt- en woningtextielwinkel is dé plek voor onder andere vloerbedekking, tapijt, gordijnen, zonwering en meubelstoffering. Particuliere en zakelijke klanten weten de weg naar uw winkel te vinden.

Natuurlijk wilt u uw tapijt- en woningtextielwinkel goed verzekeren. Maar in de praktijk kan dat lastig zijn. Bijvoorbeeld omdat uw winkel op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt. Ook de constructie van uw pand, zoals het gebruik van brandbare materialen, kan een verhoogd risico met zich meebrengen.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw tapijt- of woningtextielwinkel kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw tapijt- of woningtextielwinkel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen