Strandpost

Bij ons kunt u uw strandpost verzekeren voor brand, inbraak en meer.

Bij ons kunt u uw strandpost verzekeren voor brand, inbraak en meer.

Verzeker uw strandpost

Strandposten dragen bij aan de veiligheid van badgasten, zwemmers en watersporters aan zee. Misschien staat u er niet vaak bij stil, maar uw strandpost is kwetsbaar voor bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme en storm. Temeer omdat het strand 's nachts doorgaans verlaten is. 

Juist vanwege dit verhoogde risico kunt u een strandpost dan ook doorgaans niet verzekeren bij een reguliere verzekeraar. Dat betekent dat u bij schade zelf voor de financiële gevolgen opdraait.  

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist als het gaat om het verzekeren van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw strandpost kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het gebouw (opstal) als de inventaris verzekeren. 

Uw strandpost verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Verzeker naar keuze ook het vervoer tussen strand en opslag
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • De aanvullende dekking Zeewater & Transport dekt schade door overstroming of onderstroming door opstuwend zeewater. U kunt deze dekking afsluiten in combinatie met de basisdekking Brand en de aanvullende dekking Storm. Op het strand is er dekking in de periode 1-3 t/m 1-11, daarbuiten alleen als u in het bezit bent van een door de bevoegde instantie verstrekte vergunning.
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

Welke strandgebouwen verzekeren wij?

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen