Stalling

Wilt u uw stalling verzekeren? Met onze verzekering is uw stalling goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw stalling verzekeren? Met onze verzekering is uw stalling goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw stalling

Heeft of huurt u een stalling, bijvoorbeeld voor uw bedrijfswagens, trailers of aanhangwagens? Dan kan het in de praktijk lastig zijn om een verzekering voor uw stalling af te sluiten. Bijvoorbeeld als uw stalling op een afgelegen locatie ligt of als er 's nachts geen of beperkt toezicht is.

Reguliere verzekeraars eisen doorgaans dure en ingrijpende preventieve maatregelen. Het kan zelfs zijn dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten voor uw stalling. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw stalling kunt u bij ons terecht. 

Uw stalling verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen