Sportwinkel

Wilt u uw speelgoedwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw speelgoedwinkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw speelgoedwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw speelgoedwinkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw sportwinkel

Heeft u een sportwinkel, bijvoorbeeld voor de verkoop van sportschoenen, fitnessaccessoires of andere sportartikelen? Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw zaak goed verzekerd is. 

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw sportwinkel een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw winkel op een 's nachts verlaten locatie ligt. Ook de constructie van uw pand en toepassing van brandbare materialen kan een verhoogd risico met zich meebrengen.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw sportwinkel kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw sportwinkel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen