Speelautomatenhal

Wilt u uw speelautomatenhal verzekeren? Met onze verzekering is uw speelautomatenhal goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw speelautomatenhal verzekeren? Met onze verzekering is uw speelautomatenhal goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw speelautomatenhal

Uw speelautomatenhal is een plek voor vertier en spanning. Maar het is ook uw bron van inkomen. Dus is het belangrijk dat uw speelautomatenhal goed verzekerd is voor bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme.

In de praktijk is het niet altijd eenvoudig een speelautomatenhal te verzekeren. Reguliere verzekeraars zijn doorgaans terughoudend omdat zij het risico op schade hoog inschatten. Het kan zijn dat u dure preventieve maatregelen moet nemen, of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten. 

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u bij schade zelf op voor de financiële gevolgen.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist als het gaat om niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw speelautomatenhal kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand zelf (opstal) als de inventaris verzekeren. 

Uw speelautomatenhal verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen