Souvenirwinkel

Wilt u uw souvenirwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw souvenirwinkel verzekeren verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw souvenirwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw souvenirwinkel verzekeren verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw souvenirwinkel

Uw souvenirwinkel heeft alles in huis voor toeristen en dagjesmensen: aandenken aan uw dorp of stad, ansichtkaarten en nog veel meer. Natuurlijk wilt u dat uw zaak goed verzekerd is. 

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw souvenirwinkel een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Dat geldt zeker als uw winkel op een 's nachts verlaten locatie ligt. Ook de constructie van uw pand kan een verhoogd risico met zich meebrengen. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw souvenirwinkel kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw souvenirwinkel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen