Slagerij

Wilt u uw slagerij verzekeren? Met onze verzekering is uw slagerij verzekeren verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw slagerij verzekeren? Met onze verzekering is uw slagerij verzekeren verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw slagerij

Klanten weten uw slagerij te vinden voor de lekkerste verse vleeswaren. Misschien verkoopt u ook belegde broodjes, barbecue- en gourmetschotels, salades en andere hapjes. 

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw slagerij een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Dat geldt zeker als uw winkel op een 's nachts verlaten locatie ligt. Ook de constructie van uw pand kan een verhoogd risico met zich meebrengen. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw slagerij kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw slagerij verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen