U gaat met sabbatical

Bereken uw premie 

Zorgeloos verzekerd in het buitenland

Uw sabbatical in het buitenland is de bekroning op jarenlang hard werken; eindelijk tijd voor uzelf en voor wat écht belangrijk is in het leven. Een goede verzekering is onmisbaar voor een zorgeloze sabbatical. Daarom is er de OOM Tijdelijk in het Buitenland-verzekering.

 

Complete verzekering voor uw sabbatical

De OOM Tijdelijk in het Buitenland-verzekering is een complete verzekering voor uw sabbatical in het buitenland. De voordelen:

  • Naar keuze dekking voor ziektekosten, tandarts, SOS, reizen, annulering, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen.
  • Voor ziektekosten kunt u kiezen uit de Light, Regular of Comfort dekking.
  • Een SOS-verzekering is standaard inbegrepen in de ziektekostenverzekering.
  • U bent wereldwijd verzekerd, ook als u tussentijds in Nederland bent.
  • U krijgt korting als u de basisverzekering moet aanhouden.

 

Buitenlandse sabbatical en de basisverzekering

Als u voor een sabbatical naar het buitenland gaat, dan bepaalt uw persoonlijke situatie of u voor ziektekosten de basisverzekering moet aanhouden.

Valt u tijdens uw buitenlandse sabbatical niet onder de Nederlandse basisverzekering? Dan bent u met de OOM Tijdelijk in het Buitenland-verzekering toch goed verzekerd voor ziektekosten. De verzekering kan ook een aanvulling zijn als u naar landen gaat waar de medische zorg duur is; u krijgt op de basisverzekering nooit meer vergoed dan u in Nederland zou krijgen.

 

SOS-verzekering

Bij de ziektekostenverzekering is een SOS-verzekering inbegrepen. Die vergoedt de kosten voor terugkeer naar Nederland of evacuatie als u ter plaatse niet kunt worden behandeld én de behandeling niet kan worden uitgesteld. Dat kan vooral van belang zijn als u tijdens uw sabbatical in landen verblijft waar de medische zorg van een laag niveau is. De SOS-verzekering kan ook los worden afgesloten.

 

Overige verzekeringen voor uw sabbatical

Natuurlijk gaat u naar het buitenland om van een zorgeloze sabbatical te genieten. Maar net als in Nederland kunt u te maken krijgen met tegenslag. Bijvoorbeeld als u aansprakelijk bent voor de schade van een ander, uw bagage verliest of in een juridisch conflict verzeild raakt. En wat als een naast familielid ernstig ziek wordt of overlijdt en u wilt snel terug naar huis?

Met de OOM Tijdelijk in het Buitenland-verzekering bepaalt u zelf of u zich tijdens uw sabbatical in het buitenland wilt verzekeren voor dit soort situaties. U kunt verzekeringen afsluiten voor reizen, annulering, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen.

 

Langer dan twee jaar met sabbatical?

De OOM Tijdelijk in het Buitenland-verzekering heeft een flexibele looptijd van één dag tot maximaal twee jaar. U kunt de verzekering op elk gewenst moment opzeggen.

Weet u nu al dat u langer dan twee jaar in het buitenland zal verblijven? Dan kunt u beter kiezen voor de OOM Wonen in het Buitenland-verzekering. Bij deze verzekering kunt u voor ziektekosten bovendien de zeer uitgebreide DeLuxe dekking kiezen.

 

Klantenservice Buitenland

Wij zijn gesloten