Rijwielwinkel

Wilt u uw rijwielwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw rijwielwinkel verzekeren verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw rijwielwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw rijwielwinkel verzekeren verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw rijwielwinkel

Heeft u een rijwielwinkel voor fietsreparatie en de verkoop van nieuwe en tweedehandsfietsen en fietsaccessoires? Dan wilt u natuurlijk dat uw zaak goed verzekerd is.

In de praktijk kan het dan lastig zijn uw rijwielwinkel te verzekeren bij een reguliere verzekeraar. Dat geldt zeker als uw winkel op een 's nachts verlaten locatie lig. Ook de constructie van uw pand, zoals het gebruik van brandbare materialen, kan een verhoogd risico met zich meebrengen.

Reguliere verzekeraars zijn dan ook vaak terughoudend als het om het verzekeren van een rijwielwinkel gaat. Het kan zijn dat u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u zelf voor de financiële gevolgen op als u schade heeft. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw rijwielwinkel kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw rijwielwinkel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen