Postzegel-muntenhandel

Wilt u uw postzegel-muntenhandel verzekeren? Met onze verzekering is uw postzegel-muntenhandel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw postzegel-muntenhandel verzekeren? Met onze verzekering is uw postzegel-muntenhandel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw postzegel- of muntenhandel

Liefhebbers en verzamelaars weten uw postzegel- en muntenhandel te vinden als zij op zoek zijn naar unieke of bijzondere exemplaren. U staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar uw postzegel- en muntenhandel kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Een goede verzekering kan dan veel narigheid voorkomen. 

In de praktijk kan het lastig zijn uw postzegel- en muntenhandel te verzekeren. Dat geldt zeker als uw winkel op een 's nachts verlaten locatie ligt en u waardevolle waren verkoopt. Ook de constructie van uw pand, zoals het gebruik van brandbare materialen, kan een verhoogd risico met zich meebrengen.

Reguliere verzekeraars zijn dan ook vaak terughoudend als het om het verzekeren van een postzegel- of muntenhandel gaat. Het kan zijn dat u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u zelf voor de financiële gevolgen op als u schade heeft. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw postzegel- of muntenhandel store kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw postzegel- of muntenhandel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen