Pluimveebedrijf

Wilt u uw pluimveebedrijf verzekeren? Met onze verzekering is uw pluimveebedrijf goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw pluimveebedrijf verzekeren? Met onze verzekering is uw pluimveebedrijf goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw pluimveebedrijf

Heeft u een pluimveebedrijf en houdt u bijvoorbeeld kippen, kalkoenen, ganzen of eenden? Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw bedrijf goed verzekerd is voor schade door onder andere brand. inbraak en vandalisme.

Maar in de praktijk is het niet eenvoudig om voor een pluimveebedrijf een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Dat geldt vooral als uw pluimveebedrijf op een afgelegen locatie ligt waar relatief weinig toezicht is. Het kan zijn dat u ingrijpende en dure preventieve maatregelen moet nemen, of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten. 

Voor u als ondernemer is dat een probleem: zonder verzekering draait u bij schade zelf voor de financiële gevolgen op. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan beteken

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw pluimveebedrijf kunt u bij ons terecht.

Uw pluimveebedrijf verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen