Perzische tapijtenwinkel

Wilt u uw perzische tapijtenwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw Perzische tapijtenwinkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw perzische tapijtenwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw Perzische tapijtenwinkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw Perzische tapijtenwinkel

Perzische en Oosterse tapijten staan bekend om hun uitzonderlijk hoge kwaliteit. Door hun levendige patronen en kleuren scheppen ze een karaktervolle sfeer in elk interieur. Uw Perzische tapijtenwinkel is de specialist. Natuurlijk wilt u dat uw zaak goed verzekerd is. 

In de praktijk kan het dan lastig zijn om uw Perzische tapijtenwinkel te verzekeren. Dat geldt zeker als uw winkel op een 's nachts verlaten locatie ligt en u waardevolle waren verkoopt. Ook de constructie van uw pand, zoals het gebruik van brandbare materialen, kan een verhoogd risico met zich meebrengen.

Reguliere verzekeraars zijn dan ook vaak terughoudend als het om het verzekeren van een Perzische tapijtenwinkel gaat. Het kan zijn dat u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw Perzische tapijtenwinkel kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw Perzische tapijtenwinkel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen