U gaat van uw pensioen genieten

Bereken uw premie 

Goed verzekerd in het buitenland

Uw droom komt uit: u gaat met pensioen in het buitenland! Natuurlijk wilt u dan goed verzekerd zijn. Met de OOM Wonen in het Buitenland-verzekering kunt u zich uitstekend verzekeren voor ziektekosten én schade. Dat is pas zorgeloos genieten van uw pensioen in het buitenland.

 

Voor gepensioneerden in het buitenland

De OOM Wonen in het Buitenland-verzekering is een flexibele en complete verzekering die uitstekend aansluit bij de verzekeringsbehoeften van gepensioneerden in het buitenland. De voordelen:

  • U kunt zich naar keuze verzekeren voor ziektekosten, tandarts, SOS, reizen, annulering, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen.
  • Voor de ziektekostenverzekering kunt u kiezen uit drie dekkingen, waaronder de zeer uitgebreide DeLuxe dekking.
  • U kunt kiezen voor een aanvullende tandartsdekking.
  • U bent wereldwijd verzekerd, ook als u tussentijds in Nederland bent.
  • U kunt de verzekering op elk gewenst moment opzeggen.

 

Pensioen in het buitenland en ziektekosten

Gaat u naar het buitenland met behoud van een Nederlands pensioen of uitkering? Dan valt u voor ziektekosten niet meer onder de Nederlandse basisverzekering. Hoe u zich dan kunt verzekeren, hangt af van het land waar u naartoe gaat. Meer informatie daarover vindt u op de site van het CAK.

Met de OOM Wonen in het Buitenland-verzekering kunt u zich als gepensioneerde in het buitenland toch goed verzekeren voor ziektekosten, ook als u niet meer in aanmerking komt voor de basisverzekering. De verzekering kan ook een aanvulling zijn als u naar een land gaat waar de medische zorg duur is.

 

Uitstekende dekking voor ziektekosten

Juist als u al wat ouder wordt, is een goede ziektekostenverzekering heel belangrijk. Met de OOM Wonen in het Buitenland-verzekering kiest u uit drie dekkingen. Bijvoorbeeld voor de zeer uitgebreide DeLuxe dekking met vergoeding van onder andere brillen en lenzen, second opinion, en onbeperkt fysio-, manuele- en oefentherapie. Plus elke vijf jaar een bodyscan of compleet preventief onderzoek!

Tandheelkundige kosten na een ongeval zijn (tot een maximum) meeverzekerd op de ziektekostenverzekering. U kunt een aanvullende verzekering afsluiten voor tandartskosten die niet het gevolg zijn van een ongeval.

Bij de ziektekostenverzekering is een SOS-verzekering inbegrepen. Deze verzekering kan ook los worden afgesloten.

 

Zorgeloos met pensioen in het buitenland

U denkt er liever niet aan, maar ook als u in het buitenland van uw pensioen geniet kunt u met tegenslag te maken krijgen. Bijvoorbeeld als uw inboedel wordt gestolen of als u in een juridisch conflict verzeild raakt. En wat als een naast familielid ernstig ziek wordt en u plotseling terug naar Nederland moet? De kosten lopen dan al snel op.

Met de OOM Wonen in het Buitenland-verzekering bepaalt u zelf of u zich voor dit soort situaties wilt verzekeren. U kunt verzekeringen afsluiten voor reizen, annulering, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen. Zo gaat u met een gerust hart met pensioen in het buitenland.

 

Klantenservice Buitenland

Wij zijn gesloten