vacature: Managementassistent voor 32 uur per week

Wij zoeken een Managementassistent voor de afdeling Legal & Compliance

Wij zijn op zoek naar een ervaren managementassistent met juridische affiniteit! Veel ballen tegelijk in de luchthouden is iets wat voor jou heel gewoon is.

Jouw functie in hoofdlijnen:

In deze functie ben je vraagbaak voor al onze leden binnen het managementteam, je bent verantwoordelijk voor een logische agendaplanning voor de 2 directeuren. 

Ben je dan alleen met agenda beheer bezig? Zeker niet! Notuleren tijdens het MT en directie overleg vind jij leuk om te doen en je zorgt dat iedereen de juiste stukken op tijd ontvangt. Ook zorg je voor een goede opvolging van gemaakte afspraken en vind je het niet vervelend om collega’s aan te spreken op bijvoorbeeld het aanleveren van stukken.

Ook ga je je bezighouden met een stuk juridische ondersteuning voor onze afdeling Legal & Compliance. Denk aan administratieve ondersteuning met als voorbeeld het up to date houden van governance-/contracten. Je weet dit netjes (digitaal) te archiveren en te beheren. Jij bent zo accuraat dat we jouw met een gerust hart brieven en mails laten opstellen vanuit de afdeling.

Jij bent goed in plannen en organiseren. Dit laten we graag volledig aan jou over! Dit houdt in dat je naast bovengenoemde taken verantwoordelijk bent voor het reserveren van restaurants, externe vergaderlocaties en het boeken van vliegtickets en hotels.

Spreken bovenstaande werkzaamheden en verantwoordelijkheden jou aan? Wil jij starten met een leuke uitdagende baan bij een interessante werkgever waar veel ruimte is voor eigen inbreng in combinatie met een goede werk privé balans? Dan komen we graag met je in contact! We nodigen je uit bij ons op kantoor om jou een zo optimaal beeld te geven van ons, het bedrijf en de functie!

Jouw profiel

Onze ideale kandidaat herkent zich in onderstaande opsomming:

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden;
  • Je bent servicegericht, positief, flexibel, integer en proactief;

Wat je van OOM kunt verwachten

  • Salarisindicatie van 2500-3500 bruto per maand
  • Mogelijkheid deels thuis te werken
  • Reiskostenvergoeding
  • Laptop van de zaak
  • Flexbudget van 20% van je salaris (incl. vakantiegeld en 13emaand)
  • Mogelijkheid om extra verlof te kopen vanuit het flexbudget

Over OOM

Wij zijn er voor mensen met ongewone verhalen die gewoon goed verzekerd willen zijn.
OOM Verzekeringen richt zich voor een groot deel op buitenlandverzekeringen. Dit zijn verzekeringen voor Nederlanders die tijdelijk in het buitenland verblijven of buitenlanders die tijdelijk in Nederland verblijven. De verzekering betreft voornamelijk de dekking bij ziektekosten. Naar keuze is er ook dekking voor onder andere reizen, inboedel en rechtsbijstand. Daarnaast biedt OOM Verzekeringen brandverzekeringen voor moeilijk verzekerbare risico's, zoals strandpaviljoens en foodtrucks.

Wij leveren persoonlijke service: we denken met de klant mee en adviseren altijd de best passende oplossing. Kwaliteit staat bij ons voorop: eerst bestaande klanten helpen, dan eenzelfde service aan nieuwe klanten aanbieden.

We zien jouw reactie graag tegemoet via recruitment@oomverzekeringen.nl of bel Sebastiaan op 06 11 39 74 85.

Solliciteren

We zien jouw reactie graag tegemoet via Recruitment@oomverzekeringen.nl of bel Sebastiaan op 06 11 39 74 85.