Facilitair medewerker

Wordt jij onze nieuwe facilitaire duizendpoot?

Voor onze mooie locatie (monumentaal pand) in Rijswijk zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de rol van facilitair medewerker.

In deze vrij rol pak jij alle facilitaire zaken op die geregeld moeten worden. Jij zorgt er onder andere voor dat we nooit zonder printpapier zitten, dat die piepende vaatwasser een onderhoudsbeurt krijgt, dat bezoekers op gepaste wijze worden binnengelaten en dat de koffievoorraad op orde is.

Ben je dan alleen voor dit soort zaken verantwoordelijk? Nee, zeker niet! Bij ons ben je echt een manusje van alles. Moeten er nieuwe bureaus worden besteld, is er sprake van geluidoverlast of werkt de verwarming niet goed? Jij doet een voorstel voor een passende oplossing en regelt dit indien wenselijk, waar nodig met externe leveranciers.

Naast deze werkzaamheden pak je ook licht administratief werk op. Denk aan bestellingen en toegangspassen regelen, maar bijvoorbeeld ook de fysieke post verzorgen.

Tot slot ben jij er verantwoordelijk voor dat het pand altijd netjes en toonbaar is voor collega’s en bezoekers.

We zoeken iemand die vol energie en met een positieve instelling al deze verschillende werkzaamheden oppakt. Gezien de aard van de werkzaamheden is het wenselijk dat je enige mate van technisch inzicht hebt, oftewel “handig” bent. Onze huidige facilitaire medewerker stroomt door naar een andere functie binnen OOM, waardoor we dus weer plek hebben voor de volgende alleskunner.

Wat zoeken wij

Het is prettig als je uit de buurt van Rijswijk komt of hier toch wel binnen 30 minuten zou kunnen zijn. Stel je voor dat een collega vergeet het alarm er goed op te zetten!

Daarnaast ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar en heb je enige ervaring met genoemde werkzaamheden en/of bereid te leren wat je nog niet kent.

Wat bieden wij

  • Salarisindicatie: € 2.400 - € 2.800 (fulltime / 38 uur per week)
  • Flexbudget van 20% van je salaris (incl. vakantiegeld en 13e maand)
  • Reiskostenvergoeding
  • Laptop van de zaak
  • OOM hanteert als uitgangspunt een 40-urige werkweek (38 uur betaald / 2 uur opbouw compensatieverlof).
  • Per kalenderjaar 160 uur verlof en 104 uur compensatieverlof (bij fulltime)
  • Mogelijkheid om extra verlof te kopen vanuit het flexbudget
  • Deelname aan de pensioenregeling van ASR (premieovereenkomst)
  • Persoonlijke en informele werksfeer
  • Gezellige vrijdagmiddagborrel

Over OOM

Wij zijn er voor mensen met ongewone verhalen die gewoon goed verzekerd willen zijn.
OOM Verzekeringen richt zich voor een groot deel op buitenlandverzekeringen. Dit zijn verzekeringen voor Nederlanders die tijdelijk in het buitenland verblijven of buitenlanders die tijdelijk in Nederland verblijven. De verzekering betreft voornamelijk de dekking bij ziektekosten. Naar keuze is er ook dekking voor onder andere reizen, inboedel en rechtsbijstand. Daarnaast biedt OOM Verzekeringen brandverzekeringen voor moeilijk verzekerbare risico's, zoals strandpaviljoens en foodtrucks.

Wij leveren persoonlijke service: we denken met de klant mee en adviseren altijd de best passende oplossing. Kwaliteit staat bij ons voorop: eerst bestaande klanten helpen, dan eenzelfde service aan nieuwe klanten aanbieden.

Solliciteren

We zien jouw reactie graag tegemoet via Recruitment@oomverzekeringen.nl of bel Sebastiaan op 06 11 39 74 85.