Online aanvraag buitenlandverzekering in nieuw jasje

De online aanvraag voor verzekeringen bij een lang verblijf in het buitenland is begin april vernieuwd. De nieuwe modules voor de OOM Tijdelijk in het Buitenland-verzekering en de OOM Wonen in het Buitenland-verzekering zijn sneller en eenvoudiger in te vullen. Daarmee komen we tegemoet aan de wens van zowel tussenpersonen als eindklanten.

Webmanager Annemieke ter Beek verwacht dat tussenpersonen en eindklanten de vernieuwde aanvraag als een grote verbetering zullen ervaren. “De eerste reacties zijn positief. In de nieuwe modules lichten we duidelijker toe wat de verschillende keuzeopties zijn. Ook hebben we het aantal vragen tot het hoognodige beperkt. Het invullen van de aanvraag gaat daardoor een stuk vlotter.”

OOM Verzekeringen vernieuwt in fases de online aanvraag van de belangrijkste producten. In maart 2017 is de module voor de OOM Combinatiepolis (voor niet alledaagse brandrisico’s) in een compleet nieuw jasje gestoken. Later dat jaar volgden de aanvraag voor de OOM Schengen Visitor-verzekering en de OOM Voorlopig Verblijf Nederland-verzekering. Deze verzekeringen zijn bedoeld voor wie enige tijd in Nederland verblijft en (nog) niet in aanmerking komt voor de basisverzekering.

De komende maanden wordt de online aanvraag vernieuwd van verzekeringen voor studenten, stagiairs en au pairs die tijdelijk in Nederland of het buitenland verblijven.

Wat zijn jouw ervaringen met de vernieuwde aanvraagmodules? Laat het ons weten via e-mail. Jouw mening is waardevol voor ons!