Notenkiosk

Wilt u uw notenkiosk verzekeren? Met onze verzekering is uw notenkiosk verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw notenkiosk verzekeren? Met onze verzekering is uw notenkiosk verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw notenkiosk

Verkoopt u de lekkerste vers gebrande noten in uw notenkiosk? Dan wilt u natuurlijk dat uw kiosk goed verzekerd is. In de praktijk kan dit lastig zijn. Toepassing van materialen als hout en bitumen maken een notenkiosk kwetsbaar voor brand, storm en vandalisme. Daarnaast liggen kiosken veelal in 's nachts verlaten winkelcentra en zijn ze doorgaans minder goed beveiligd dan de omliggende winkelpanden.  

Reguliere verzekeraars zijn dan ook terughoudend als het om het verzekeren van een notenkiosk gaat. Vaak moet u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Het kan zelfs zijn dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u zelf op voor de financiële gevolgen als u schade heeft. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw notenkiosk kunt u bij ons terecht, vaak zelfs als andere verzekeraars u weigeren. U kunt zowel uw kiosk als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren. 

Uw notenkiosk verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen