Notenbar

Wilt u uw Notenbar verzekeren? Met onze verzekering is uw Notenbar verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw Notenbar verzekeren? Met onze verzekering is uw Notenbar verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Notenbar

Verkoopt u de lekkerste vers gebrande noten in uw notenbar? Dan wilt u natuurlijk dat uw notenbar goed verzekerd is. In de praktijk kan dit lastig zijn. Bijvoorbeeld als uw notenbar op een 's nachts verlaten locatie ligt.

Reguliere verzekeraars kunnen dan ook terughoudend zijn als het om het verzekeren van een notenbar gaat. Het kan zijn dat u kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u zelf op voor de financiële gevolgen als u schade heeft. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw notenbar kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw notenbar (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren. 

Uw notenbar verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen