Studeer je in het buitenland en kun je niet terug naar Nederland door corona?

De uitbraak van COVID-19 heeft grote gevolgen voor de wereld. Landen sluiten hun grenzen en er wordt bijna niet meer gevlogen.

Veel Nederlanders zijn gestrand in het buitenland. Ze proberen thuis te komen, maar dat is niet altijd even makkelijk. Ook Nederlandse studenten die in het buitenland studeren of stage lopen, zitten soms vast.

Student in het buitenland en gestrand door corona

Moet je onverwacht langer blijven in het land waar je studeert of stage loopt? Dan komt er heel veel op je af. Het is een onzekere tijd. Dan wil je natuurlijk wel dat je ziektekostenverzekering goed geregeld is.

Wat OOM Verzekeringen voor je kan betekenen

Heb je tijdelijk een ziektekostenverzekering nodig? Dan kun je bij OOM Verzekeringen terecht. Wij hebben een ziektekostenverzekering speciaal voor studenten die in het buitenland studeren. Hier lees je meer over de OOM Studeren in het Buitenland-verzekering.

Heb je al een OOM Studeren in het Buitenland-verzekering?

Ben je al bij ons verzekerd en ben je gestrand door de corona uitbraak?

Dan kun je je verzekering met drie maanden verlengen. Ook als je de verzekering al eerder hebt verlengd of als de maximale looptijd voorbij is. Stuur een e-mail met je verzoek naar info@oomverzekeringen.nl. Vermeld altijd je polisnummer, dan kunnen we je zo snel mogelijk helpen.

Zo hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over je ziektekostenverzekering.

Lees hier meer over het COVID-19 en onze verzekeringen.