Bent u tijdelijk in Nederland en kunt u niet terugreizen door corona?

De uitbraak van COVID-19 heeft grote gevolgen voor de wereld. Landen sluiten hun grenzen en er wordt bijna niet meer gevlogen. Wereldwijd zijn mensen gestrand in het buitenland.

Tijdelijk in Nederland en gestrand door corona

Bent u gestrand in Nederland en kunt u door corona niet naar huis? Dan wilt u natuurlijk wel goed verzekerd zijn tegen ziektekosten. Heeft u een tijdelijke ziektekostenverzekering nodig? Dan bent u bij OOM Verzekeringen aan het juiste adres.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij hebben ziektekostenverzekeringen speciaal voor mensen die tijdelijk in Nederland verblijven. Lees hier meer over onze tijdelijke ziektekostenverzekering voor buitenlandse bezoekers in Nederland.

Als u al een OOM verzekering heeft

Heeft u al een van onze tijdelijke ziektekostenverzekeringen, zoals de OOM Schengen Visitor-verzekering of de OOM Voorlopig Verblijf Nederland-verzekering? En moet u langer in Nederland blijven door het coronavirus?

Dan kunt u uw verzekering met drie maanden verlengen. Ook als u uw verzekering al eerder heeft verlengd of als de maximale looptijd voorbij is. Stuur een e-mail met uw verzoek naar info@oomverzekeringen.nl. Vermeld altijd uw polisnummer, dan kunnen we u zo snel mogelijk helpen.

Is uw polis al twee keer verlengd, dan is verlenging niet meer mogelijk. U kunt dan een nieuwe verzekering afsluiten op onze website.

Lees hier meer over COVID-19 en onze verzekeringen.