New age-winkel

Wilt u uw new age-winkel verzekeren? Met onze verzekering is uw new age-winkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw new age-winkel verzekeren? Met onze verzekering is uw new age-winkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw new age-winkel

Uw new-age winkel heeft alles op het gebied van spiritualiteit: van sieraden tot mineralen en van beelden tot wierook. Misschien staat u er niet dagelijks bij stil, maar uw new Age-winkel kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme. Een goede verzekering voorkomt dan veel narigheid. 

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw new Age-winkel een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Dat geldt zeker als uw winkel op een 's nachts verlaten locatie ligt. Ook de constructie van uw pand, zoals het gebruik van brandbare materialen, kan een verhoogd risico met zich meebrengen.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw new age-winkel kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw new age-winkel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen