Mobiel toilet

Wilt u uw mobiel toilet verzekeren? Met onze verzekering is uw mobiel toilet goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw mobiel toilet verzekeren? Met onze verzekering is uw mobiel toilet goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw mobiel toilet

Mobiele toiletten worden ingezet waar behoefte is aan een tijdelijke toiletvoorziening, zoals op bouwplaatsen en bij grote openluchtevenementen. Mobiele toiletten zijn kwetsbaar voor schade door storm. Ook komt het voor dat mobiele toiletten ten prooi vallen aan vandalen, vooral als zij op een 's nachts verlaten locatie staan. Een goede verzekering kan u dan veel narigheid besparen.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw mobiele toilet kunt u bij ons terecht.

Uw mobiele toilet verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen.
  • Ook voor korte periodes en in de opslag.
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen.
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit.
  • Mobiele objecten zijn alleen in Nederland verzekerd.
  • Schade als gevolg van een aanrijding of ongeval tijdens het vervoer van het mobiele object is niet gedekt.
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen