Marktkraam

Wilt u uw marktkraam verzekeren? Met onze verzekering is uw marktkraam goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw marktkraam verzekeren? Met onze verzekering is uw marktkraam goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw marktkraam

Uw marktkraam brengt gezelligheid op markten, braderieën en evenementen. U denkt er misschien liever niet over na, maar uw marktkraam kan schade oplopen of zelfs volledig verloren gaan door bijvoorbeeld brand en storm.

In de praktijk kan het lastig zijn uw marktkraam te verzekeren. Voor reguliere verzekeraars is het moeilijk in te schatten hoe groot de risico’s zijn, zeker bij marktkramen op afgelegen (of ’s nachts verlaten) locaties. Voor u als marktondernemer is dat een probleem: zonder verzekering draait u bij schade zelf voor de kosten op. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

OOM Verzekeringen heeft jarenlange ervaring met het verzekeren van marktkramen. Juist voor zulke niet alledaagse risico’s kunt u bij ons terecht. 

Uw marktkraam verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen.
  • Ook voor korte periodes en in de opslag.
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen.
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit.
  • Mobiele objecten zijn alleen in Nederland verzekerd.
  • Schade als gevolg van een aanrijding of ongeval tijdens het vervoer van het mobiele object is niet gedekt.
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen