Koelcontainer

Wilt u uw koelcontainer verzekeren? Met onze verzekering is uw koelcontainer goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw koelcontainer verzekeren? Met onze verzekering is uw koelcontainer goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw koelcontainer

Heeft u een koel- of vriescontainer voor het bewaren of vervoeren van bederfelijke goederen. Of verhuurt u koelcontainers aan winkels, bedrijven en particulieren? Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw container goed verzekerd is voor schade. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist als het gaat om het verzekeren van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw koel- of vriescontainer kunt u bij ons terecht.

Uw koel- of vriescontainer verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen.
  • Ook voor korte periodes en in de opslag.
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen.
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit.
  • Mobiele objecten zijn alleen in Nederland verzekerd.
  • Schade als gevolg van een aanrijding of ongeval tijdens het vervoer van het mobiele object is niet gedekt.
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen