Kinderboerderij

Wilt u uw kinderboederij verzekeren? Met onze verzekering is uw kinderboerderij goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw kinderboederij verzekeren? Met onze verzekering is uw kinderboerderij goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw kinderboerderij

De kinderboerderij is altijd groot feest voor de allerkleinsten. Een plek om dieren te knuffelen en aaien en om kennis te maken met de natuur.

Natuurlijk is het belangrijk dat uw kinderboerderij goed verzekerd is voor bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Dat geldt zeker als uw kinderboerderij op een afgelegen locatie ligt waar geen permanent toezicht is. Ook de aanwezigheid van riet en stro kan een verhoogd risico met zich meebrengen.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan beteken

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw kinderboerderij kunt u bij ons terecht.

Uw kinderboerderij verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen