Kijkhut

Wilt u uw kijkhut verzekeren? Met onze verzekering is uw kijkhut goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw kijkhut verzekeren? Met onze verzekering is uw kijkhut goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw kijkhut

Een kijkhut biedt natuurliefhebbers een unieke mogelijkheid om de natuur in alle rust te bewonderen, wild te zien of vogels te spotten. Bent u eigenaar van een kijkhut? Dan wilt u natuurlijk niet voor de schade opdraaien als uw kijkhut schade oploopt door bijvoorbeeld brand of vandalisme.

In de praktijk is het niet eenvoudig om een kijkhut te verzekeren bij een reguliere verzekeraar. Dat heeft vooral te maken met de vaak afgelegen ligging in bosrijk gebied, wat een kijkhut kwetsbaar maakt voor brand en vandalisme. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan beteken

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw kijkhut kunt u bij ons terecht.

Uw kijkhut verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen