Kaaskiosk

Wilt u uw kaaskiosk verzekeren? Met onze verzekering is uw kaaskiosk verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw kaaskiosk verzekeren? Met onze verzekering is uw kaaskiosk verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw kaaskiosk

Verkoopt u de lekkerste kazen in een kaaskiosk en wilt u deze verzekeren tegen brand? In de praktijk kan het lastig zijn uw pand en inventaris te verzekeren. Dit heeft met diverse factoren te maken. Toepassing van materialen als hout en bitumen maken een kaaskiosk kwetsbaar voor brand, storm en vandalisme. Bovendien liggen kiosken veelal in winkelcentra die 's nachts verlaten zijn en zijn ze doorgaans minder goed beveiligd dan de omliggende winkelpanden.  

Reguliere verzekeraars zijn dan ook terughoudend als het om het verzekeren van een kaaskiosk gaat. Vaak moet u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Het kan zelfs zijn dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u zelf op voor de financiële gevolgen als u schade heeft. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw kaaskiosk kunt u bij ons terecht, vaak zelfs als andere verzekeraars u weigeren. U kunt zowel uw kiosk als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren. 

Uw kaaskiosk verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen