Jongerencentrum

Wilt u uw jongerencentrum verzekeren? Met onze verzekering is uw jongerencentrum goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw jongerencentrum verzekeren? Met onze verzekering is uw jongerencentrum goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw jongerencentrum

Uw jongerencentrum is dé ontmoetingsplek voor de jeugd in uw stad, dorp of buurt. Een plek waar jongeren kunnen spelen, sporten en feesten, of in aanraking komen met muziek, cultuur en kunst. 

Bent u als bestuurder of beheerder betrokken bij een jongerencentrum? Dan weet u dat het lastig kan zijn een verzekering af te sluiten. Vanwege het verhoogde risico op brand, inbraak en vandalisme zijn reguliere verzekeraars terughoudend met het verzekeren van een jongerencentrum. Vaak moet u dure preventieve maatregelen nemen. Het kan zelfs zijn dat u voor uw jongerencentrum helemaal geen verzekering kunt afsluiten. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist als het gaat om niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw jongerencentrum kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand zelf (opstal) als de inventaris verzekeren. 

Uw jongerencentrum verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen