Jachtwagen

Wilt u uw jachtwagen verzekeren? Met onze verzekering is uw jachtwagen goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw jachtwagen verzekeren? Met onze verzekering is uw jachtwagen goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw jachtwagen

Heeft u een jachtwagen of koets, bijvoorbeeld voor uw eigen rijplezier of om te verhuren bij bruiloften, uitvaarten en andere plechtige gelegenheden? Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw bezit goed is verzekerd. Want anders draait u bij schade door bijvoorbeeld brand of vandalisme zelf voor alle kosten op. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw jachtwagen of koets kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel!

Uw jachtwagen of koets verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen.
  • Ook voor korte periodes en in de opslag.
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen.
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit.
  • Mobiele objecten zijn alleen in Nederland verzekerd.
  • Schade als gevolg van een aanrijding of ongeval tijdens het vervoer van het mobiele object is niet gedekt.
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen