Internetwinkel

Wilt u uw internetwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw internetwinkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw internetwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw internetwinkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw internetwinkel

Consumenten kopen steeds meer online: van boeken en dvd's tot wasmachines en bankstellen. Heeft u een internetwinkel? Dan wilt u natuurlijk dat uw zaak goed verzekerd is voor bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Want anders draait u bij schade zelf voor alle kosten op. 

In de praktijk kan het lastig zijn uw internetwinkel te verzekeren. Denk bijvoorbeeld aan uw opslag en expeditie. Dat geldt zeker als uw bedrijf op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt, of wanneer u waardevolle waren verkoopt. Ook de constructie van uw pand kan een verhoogd risico met zich meebrengen.

Reguliere verzekeraars zijn dan ook vaak terughoudend als het om het verzekeren van een internetwinkel gaat. Het kan zijn dat u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw internetwinkel kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw pand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw internetwinkel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen