Hakkenbar en schoenmakerij

Wilt u uw hakkenbar en schoenmakerij verzekeren? Met onze verzekering is uw hakkenbar en schoenmakerij verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw hakkenbar en schoenmakerij verzekeren? Met onze verzekering is uw hakkenbar en schoenmakerij verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw hakkenbar en schoenmakerij

Heeft u een hakkenbar of schoenmakerij voor de reparatie van schoenen en hakken, de verkoop van schoen(poets)artikelen, het maken van sleutels en het slijpen van schaatsen? Misschien staat u er niet dagelijks bij stil, maar uw hakkenbar of schoenmakerij kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Een goede verzekering voorkomt dan veel narigheid.  

In de praktijk kan het lastig zijn uw hakkenbar of schoenmakerij te verzekeren. Dat geldt zeker als uw winkel op een 's nachts verlaten locatie ligt. Ook de constructie van uw pand kan een verhoogd risico met zich meebrengen.

Reguliere verzekeraars zijn dan ook vaak terughoudend als het om het verzekeren van een hakkenbar of schoenmakerij gaat. Het kan zijn dat u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw hakkenbar of schoenmakerij kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw hakkenbar of schoenmakerij verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen