Groente- en fruitkiosk

Wilt u uw groente- en fruitkiosk verzekeren? Met onze verzekering is uw groente- en fruitkiosk goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw groente- en fruitkiosk verzekeren? Met onze verzekering is uw groente- en fruitkiosk goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw groente- en fruitkiosk

Bent u de trotse eigenaar van een groente- en fruitkiosk? Dan kan het zijn dat u problemen heeft met het verzekeren van uw kiosk en inventaris. Toepassing van materialen als hout en bitumen maken een kiosk kwetsbaar voor brand, storm en vandalisme. Ook zijn kiosken doorgaans minder goed beveiligd dan de omliggende winkelpanden, wat ze tot een aantrekkelijk doelwit voor dieven en vandalen maakt. 

Reguliere verzekeraars zijn dan ook terughoudend als het om het verzekeren van een groente- en fruitkiosk gaat. Vaak moet u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Het kan zelfs zijn dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u zelf op voor de financiële gevolgen als u schade heeft. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw groente- en fruitkiosk kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw kiosk (opstal) als de inventaris verzekeren. 

Uw groente- en fruitkiosk verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen