Gemakswinkel

Wilt u uw gemakswinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw gemakswinkel goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw gemakswinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw gemakswinkel goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw gemakswinkel

Heeft u een gemakswinkel? In de praktijk kan het dan lastig zijn uw pand en inventaris te verzekeren. Dat geldt zeker als uw winkel op een 's nachts verlaten locatie ligt. Ook de constructie van uw pand, zoals het gebruik van brandbare materialen, kan een verhoogd risico met zich meebrengen.

Reguliere verzekeraars zijn dan ook vaak terughoudend als het om het verzekeren van een gemakswinkel gaat. Het kan zijn dat u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u zelf voor de financiële gevolgen op als u schade heeft. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw gemakswinkel kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw gemakswinkel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

Gemakswinkel

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen