Feestartikelenwinkel

Wilt u uw feestartikelenwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw feestartikelenwinkel goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw feestartikelenwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw feestartikelenwinkel goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw feestartikelenwinkel

Feestvierders vinden in uw feestartikelenwinkel een breed aanbod van slingers, versieringen, feestartikelen, kostuums, maskers en pruiken. Misschien staat u er niet dagelijks bij stil, maar uw feestartikelenwinkel kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Een goede verzekering voorkomt dan veel narigheid.  

In de praktijk kan het dan lastig zijn uw feestartikelenwinkel te verzekeren. Dat geldt zeker als uw winkel op een 's nachts verlaten locatie ligt of u brandbare goederen als kleding en slingers verkoopt. Ook de constructie van uw pand kan een verhoogd risico met zich meebrengen.

Reguliere verzekeraars zijn dan ook vaak terughoudend als het om het verzekeren van een feestartikelenwinkel gaat. Het kan zijn dat u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw feestartikelenwinkel kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw feestartikelenwinkel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen