Vleeswarenfabriek

Wilt u uw vleeswarenfabriek verzekeren? Met onze verzekering is uw vleeswarenfabriek goed verzekerd voor brand en meer.

Wilt u uw vleeswarenfabriek verzekeren? Met onze verzekering is uw vleeswarenfabriek goed verzekerd voor brand en meer.

Verzeker uw vleeswarenfabriek

Heeft u een vleeswarenfabriek, bijvoorbeeld voor de levering van verse of bevroren vleeswaren aan supermarkten, horeca, cateraars en slagers? Misschien staat u er niet direct bij stil, maar uw vleeswarenfabriek kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme en storm.

Een goede verzekering kan dan veel narigheid voorkomen. Maar in de praktijk kan het lastig zijn voor uw vleeswarenfabriek een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw vleeswarenfabriek op een afgelegen locatie ligt of vanwege andere risicoverhogende omstandigheden. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw vleeswarenfabriek kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw vleeswarenfabriek verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

Sluit je je verzekering bij ons af? Dan profiteer je van veel voordelen:

  • Ideale verzekering voor jouw situatie
  • Dekking tot maar liefst € 2.300.000
  • Keuze uit 9 extra modules
  • Korting vanaf 4 modules
  • 24/7 bereikbare hulpcentrale

We beoordelen je aanvraag zo snel mogelijk. Soms accepteren we je aanvraag tegen aangepaste voorwaarden, maar dat is helemaal niet gek. Iedere situatie is uniek en vraagt om een passende oplossing.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen