Verffabriek

Wilt u uw verffabriek verzekeren? Met onze verzekering is uw verffabriek goed verzekerd voor brand en meer.

Wilt u uw verffabriek verzekeren? Met onze verzekering is uw verffabriek goed verzekerd voor brand en meer.

Verzeker uw verffabriek

Heeft u een verffabriek, bijvoorbeeld voor de vervaardiging van lakken, beitsen, latex en plamuren? Dan wilt u natuurlijk dat u goed verzekerd bent voor onder andere brand, inbraak en vandalisme. Want anders draait u bij schade zelf voor de kosten op.

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw verffabriek een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw verffabriek op een afgelegen locatie ligt. Ook de aanwezigheid van brandbare of explosieve materialen is een risicoverhogende factor.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw verffabriek kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw verffabriek verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

Sluit je je verzekering bij ons af? Dan profiteer je van veel voordelen:

  • Ideale verzekering voor jouw situatie
  • Dekking tot maar liefst € 2.300.000
  • Keuze uit 9 extra modules
  • Korting vanaf 4 modules
  • 24/7 bereikbare hulpcentrale

We beoordelen je aanvraag zo snel mogelijk. Soms accepteren we je aanvraag tegen aangepaste voorwaarden, maar dat is helemaal niet gek. Iedere situatie is uniek en vraagt om een passende oplossing.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen