Kunststoffabriek

Wilt u uw kunstoffabriek verzekeren? Met onze verzekering is uw kunstoffabriek goed verzekerd voor brand en meer.

Wilt u uw kunstoffabriek verzekeren? Met onze verzekering is uw kunstoffabriek goed verzekerd voor brand en meer.

Verzeker uw kunststoffabriek

Vanwege de specifieke eigenschappen en brede toepassingen vervangen kunststoffen steeds meer traditionele materialen. De toepassingen zijn eindeloos, zowel in de bouw en autofabricage als bij de vervaardiging van industriële en consumentenproducten.

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw kunststoffabriek een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw fabriek op een afgelegen locatie ligt. Ook de aanwezigheid van brandbare of explosieve materialen kan een risicoverhogende factor zijn. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw kunststoffenfabriek kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw kunststoffenfabriek verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

Sluit je je verzekering bij ons af? Dan profiteer je van veel voordelen:

  • Ideale verzekering voor jouw situatie
  • Dekking tot maar liefst € 2.300.000
  • Keuze uit 9 extra modules
  • Korting vanaf 4 modules
  • 24/7 bereikbare hulpcentrale

We beoordelen je aanvraag zo snel mogelijk. Soms accepteren we je aanvraag tegen aangepaste voorwaarden, maar dat is helemaal niet gek. Iedere situatie is uniek en vraagt om een passende oplossing.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen