Doe-het-zelfwinkel

Wilt u uw doe-het-zelfwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw doe-het-zelfwinkel goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw doe-het-zelfwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw doe-het-zelfwinkel goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw doe-het-zelfwinkel

De echte doe-het-zelver vindt in uw doe-het-zelfwinkel alles voor zijn nieuwe klus: van gereedschap tot bouwmaterialen en van verf tot ijzerwaren. Misschien staat u er niet bij stil, maar uw doe-het-zelfwinkel kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Een goede verzekering voorkomt dan veel narigheid.  

In de praktijk kan het lastig zijn uw doe-het-zelfwinkel te verzekeren. Dat geldt zeker als uw winkel op een 's nachts verlaten locatie ligt of waardevolle goederen verkoopt. Ook de constructie van uw pand kan een verhoogd risico met zich meebrengen.

Reguliere verzekeraars zijn dan ook vaak terughoudend als het om het verzekeren van een doe-het-zelfwinkel gaat. Het kan zijn dat u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw doe-het-zelfwinkel kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw doe-het-zelfwinkeverzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen