Discotheek

Wilt u uw discotheek verzekeren? Met onze verzekering is uw discotheek goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw discotheek verzekeren? Met onze verzekering is uw discotheek goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw discotheek

Uw discotheek, club of dancing is een plek om te feesten en een goede tijd te hebben. Maar wat als uw discotheek getroffen wordt door brand, inbraak of vernieling? Een goede verzekering bespaart u dan veel narigheid.

In de praktijk kan het lastig zijn een verzekering af te sluiten voor uw discotheek. Reguliere verzekeraars eisen doorgaans dat u dure preventieve maatregelen neemt. Het kan zelfs zijn dat u helemaal niet terecht kan bij uw reguliere verzekeraar.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist als het gaat om het verzekeren van niet alledaagse risico’s. Kunt u voor uw discotheek niet terecht bij een reguliere verzekeraar? Dan bieden wij vaak uitkomst. U kunt zowel het pand zelf (opstal) als de inventaris verzekeren. 

Uw discotheek verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen