Dierenverblijf

Wilt u uw dierenverblijf verzekeren? Met onze verzekering is uw dierenverblijf goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw dierenverblijf verzekeren? Met onze verzekering is uw dierenverblijf goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw dierenverblijf

Heeft u een dierenverblijf bij uw woning voor bijvoorbeeld honden, paarden of geiten? Dan staat u er misschien niet direct bij stil dat uw dierenverblijf schade kan oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme. Een goede verzekering kan dan veel narigheid besparen.

Maar het is niet altijd eenvoudig om voor een dierenverblijf een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Dat geldt zeker als het dierenverblijf op een afgelegen locatie ligt waar weinig toezicht is. Ook de aanwezigheid van brandbare materialen als hout, riet en stro kan een verhoogd risico met zich meebrengen. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan beteken

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw dierenverblijf kunt u bij ons terecht.

Uw dierenverblijf verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen