Delicatessenwinkel

Wilt u uw delicatessenwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw delicatessenwinkel goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw delicatessenwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw delicatessenwinkel goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw delicatessenwinkel

Dagelijks ontvangt u klanten in uw delicatessenwinkel, waar u bijzondere en lekkere hapjes verkoopt. 

In de praktijk kan het lastig zijn uw pand en inventaris te verzekeren. Dat geldt zeker als uw winkel op een 's nachts verlaten locatie ligt of u waardevolle waren verkoopt. Ook de constructie van uw pand, zoals het gebruik van brandbare materialen, kan een verhoogd risico met zich meebrengen.

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u zelf voor de financiële gevolgen op als u schade heeft. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw delicatessenwinkel gaat kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw delicatessenwinkel gaat verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen