Cd-/dvd-winkel

Wilt u uw cd-/dvd-winkel verzekeren? Met onze verzekering is uw cd-/dvd-winkel goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw cd-/dvd-winkel verzekeren? Met onze verzekering is uw cd-/dvd-winkel goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw cd/dvd-winkel

Klanten kunnen in uw cd- en dvd-winkel terecht voor de beste muziek, de mooiste films en de spannendste series. Wellicht verkoopt u ook computergames en muziek op vinyl. U staat er waarschijnlijk niet dagelijks bij stil, maar uw winkel kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Een goede verzekering voorkomt dan veel narigheid.  

In de praktijk kan het lastig zijn uw cd- en dvd-winkel te verzekeren. Dat geldt zeker als uw winkel op een 's nachts verlaten locatie ligt of waardevolle en door inbrekers geliefde goederen verkoopt. Ook de constructie van uw pand kan een verhoogd risico met zich meebrengen.

Reguliere verzekeraars zijn dan ook vaak terughoudend als het om het verzekeren van een cd- en dvd-winkel gaat. Het kan zijn dat u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw cd- en dvd-winkel kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw cd- en dvd-winkel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen