Verzeker uw zwembad

Jong en oud trekken graag een baantje of genieten van eindeloos waterplezier in uw zwembad. Als eigenaar of exploitant kent u het belang van een goede verzekering voor uw zwembad goed verzekerd is. Maar het is niet altijd eenvoudig om bij een reguliere verzekeraar een verzekering voor een zwembad af te sluiten. Vaak eisen zij kostbare en ingrijpende maatregelen om schade zoveel mogelijk te voorkomen of beperken. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw zwembad kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel! U kunt zowel uw sportaccommodatie zelf (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw zwembad verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen