Verenigingsgebouw

Verzeker uw verenigingsgebouw

Uw verenigingsgebouw is een plek voor gezelligheid en het trefpunt voor de leden van uw vereniging. Vanwege het relatief grote risico op schade door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme, is het vaak lastig een verzekeringsgebouw te verzekeren. Zeker als uw verenigingsgebouw van brandbare materialen is gemaakt of op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw verenigingsgebouw kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel! U kunt zowel uw verenigingsgebouw zelf (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw verenigingsgebouw verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen