Tennisbanen

Verzeker uw tennisbanen

Wat is er fijner dan op in je vrije tijd een balletje te slaan op de tennisbaan? Maar wat als u tennisbaan of de bijbehorende accommodatie schade oploopt door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme? Dan is het een geruststellende gedachte dat u kunt terugvallen op een goede verzekering. 

Reguliere verzekeraars zijn doorgaans terughoudend met het verzekeren van tennisbanen. Dat geldt zeker voor tennisbanen op afgelegen en 's nachts verlaten locaties. Het kan zijn dat u dure preventieve maatregelen moet nemen, of zelfs dat uw tennisbaan helemaal niet voor een verzekering in aanmerking komt. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw tennisbanen kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel!

U kunt zowel uw sportaccommodatie zelf (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw tennisbanen verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen