Verzeker uw sporthal

Bent u eigenaar of exploitant van een sporthal voor indoorsporten als basketbal, zaalvoetbal of verdedigingssporten? Dan weet u dat het belangrijk is dat uw sportaccommodatie goed verzekerd is voor bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme.

Maar in de praktijk kan het lastig zijn om voor een sporthal een verzekering af te sluiten. Dat geldt zeker als uw accommodatie op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt. Zonder verzekering draait u bij schade zelf op voor de kosten. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw sporthal kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel!

U kunt zowel uw sportaccommodatie zelf (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw sporthal verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen