Manege

Uw manage is een plek voor mens  én dier. Veiligheid is belangrijk, voor u en uw leden en natuurlijk ook voor de paarden. Maar wat als u te maken krijgt met schade door bijvoorbeeld diefstal, inbraak of vandalisme? Een goede verzekering kan dan hoge kosten en veel ellende voorkomen.

Maar in de praktijk kan het lastig zijn om bij een reguliere verzekeraar een verzekering voor een manege af te sluiten. Dat geldt zeker als uw manege op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw manege kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel!

U kunt zowel de manage zelf (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw manege verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen