Verzeker uw klimbos

In uw klimbos genieten uw gasten van een dagje uit op hoog niveau. Maar wat als uw buitensportlocatie wordt getroffen door brand of ten prooi valt aan inbraak of vandalisme? Een goede verzekering kan u dan veel kosten en ellende besparen.

Maar in de praktijk is het niet zo eenvoudig om een verzekering voor een klimbos af te sluiten. Vanwege de relatief hoge risico's geven reguliere verzekeraars vaak niet thuis. Of ze stellen kostbare preventieve eisen. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw klimbos kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel!

U kunt zowel uw sportaccommodatie zelf (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw klimbos verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen